Människokroppen kan bära på en gömd fettförbränningsfunktion


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-06

Kategori: Forskning

Enligt en publicerad studie kan olika kemikalier som produceras naturligt i kroppen i framtiden användas för att hejda den farliga fetma som växer...

Mycket protein, lite fett i kosten ökar värmeförbränningen med 100%!


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-05

Kategori: Forskning

För många människor finns det inget mer förvirrande än att hitta rätt sorts matvanor för att bränna fett och hålla sig hälsosam. Det enda....

Olivolja– en fettförbrännare?


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-04

Kategori: Forskning

Olivolja har poppat upp från forskningen som en osannolik kandidat som stimulerar uncoupling proteins" i cellerna. Uncoupling proteiner....

Kolhydratstiming: Öka muskeltillväxten, bränn fett och förbättra prestationen


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-03

Kategori: Artiklar

Muskelglykogen är den viktigaste kolhydratsformen för idrottsmän och det bränsle som framför allt ger kraft åt intensiv träning.[1] Ett antal studier...

Förekomsten av cancer förknippas med fettprocent och inaktivitet


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-02

Kategori: Nyheter

Cancer är den främsta dödsorsaken i det moderna samhället och dess förekomst ökar. Världshälsoorganisationen (WHO) har tagit upp en omfattande rapport som....

Kost med mycket fett och lite kolhydrater. Dess effektivitet analyseras av expert.


Av Paul Cribb Ph.D. CSCS.

2015-12-01

Kategori: Forskning

Den världsberömda fettminskningsexperten har kommit fram till att en lågkolhydrats/hög fettdiet faktiskt skapar viktökning över en period....